SensorLine AS - Om SensorLine

Tidslinje

SensorLine i kronologisk rekkefølge

Et selskap i vekst - en trygg leverandør

I SensorLine er vi dedikert til å assistere butikker, produsenter og innredningsleverandører for å skape innovative løsninger som sikrer våre kunders produkter og optimalisere deres investering. Vi skaper noen av markedets mest innovative løsninger og anpasser dem etter kundens behov for å optimalisere funksjonalitet og kjøpeopplevelse. Vi streber alltid etter å ha god kunnskap og gode løsninger som fungerer bra sammen og gir god avkastning, vi kaller det "Smart Store Solution".


SensorLine etablert

August 1987

SensorLine etableres i Danmark med salg av displayløsninger.

September, 1992

Første installasjon

SensorLine har sin første line alarm/sikkerhet installasjon hos Merlin, Holstebro.

2001

Varesikring

SensorLine starter med salg av varesikringstilbehør for utsatte varer.

2004

Utvikling

SensorLine starter med produksjon av egne displayløsninger med alarm.

2006

Alarm i ladekabel

Som et ledd i å øke sikkerheten enda mer på våre systemer, introduseres alarm i ladekabelen. Dette gjør både at produktet kan lades og alarmeres med en kabel - istedenfor behov for ekstra minisensor eller tilsvarende.

2009

Norsk kontor

Kontoret i Norge ble etablert - samtidig startet utvikling og salg av lås løsninger til skap og skuffer.

2010

Web-portal

SensorLine satser på web-baserte løsninger for varehandel for både kundetelling og varesikring.

2012

Kundetelling

SensorLine starter med utvikling av egen web-portal for kundetelling og varesikring som gir våre kunder muligheten for service 24/7.

2014

ESL

SensorLine starter med løsninger for elektroniske prisskilt til detaljhandelen.

Historie

Med mer enn 25 år i bransjen er SensorLine en etablert og velkjent systemleverandør til varehandelen i hele Norden, der vi tilstreber å levere over våre kunders forventning gjennom velprøvd teknologi som er tilpasset det nordiske markedet igjennom mange år.

Vi startet som et Dansk firma i 1984, i 2004 ekspanderte vår tilstedeværelse i det Scandinaviske markedet når vi åpnet kontor i Göteborg, Sverige. I 2009 vokste vi ytterligere og åpnet vårt Norske kontor i Oslo.

Dialog

Det viktigste for oss er å forstå våre kunders utfordringer og behov. Derfor er en tett dialog viktig for oss, for å kunne tilby optimale løsninger for en god og rask tilbakebetaling av våre kunders investeringer. Vi har et stort utvalg av løsninger og produkter å velge blant og det er viktig at en velger optimal løsning fra starten.

Vi tilstreber til enhver tid å skaffe frem nye ideer og de mest effektive produktene for å øke mersalget og redusere svinnet. Vi setter derfor stor pris på å ha en tett dialog for å lære om deres utfordringer. Kontakt oss og utfordr oss med dine utfordringer eller ønsker, det er det vi er her for. Vi har løsningene for å gjøre dine butikker mer atraktive for kunder og mindre atraktive for butikktyver, med andre ord maksimalisere dine foretninger med bedre statistikker, live display, web-portal.

Test oss - utfordre oss - sett oss på prøve, dere vil ikke angre.